Antti Holma: Kaikki elämästä(ni)

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Uutiset ovat totta, tyttökullat ei.”

Oi, Antti Holma, tuo Suomen kansallisaarre. Antti Holma kertoo uudessa kirjassaan itsestään, aloittaen alusta jatkaen eteenpäin kaupunki kerrallaan. Holman tarina on kodin etsintää, sekä paikkana, ihmisenä että ihmissuhteissa. Holman tarina on välillä haikea ja jopa melankolinen, välillä saa myös nauraa. Onko tässä kirjassa se oikea Antti, vai onko se se Antti, jonka Antti haluaa muiden näkevän. Tosin autofiktion kuje onkin siinä, ettei voi tietää, mikä on totta ja mikä väritettyä totuutta.

Holman kirjaa kannattaa alkaa lukea ennakkoluulottomasti. Kaikki elämäst(ni) ei ole mikään hupinäytelmä ja Holmasta tulee uusia puolia esille. Eniten kirjasta saa irti tietenkin Antin itsensä lukemana. Parasta kirjassa ovat kuvaukset Helsingistä ja rakastunut ranskanperuna.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...