Antti Holma: Kaikki elämästä(ni)

Osta kirja itsellesi

“Uutiset ovat totta, tyttökullat ei.”

Oi, Antti Holma, tuo Suomen kansallisaarre. Antti Holma kertoo uudessa kirjassaan itsestään, aloittaen alusta jatkaen eteenpäin kaupunki kerrallaan. Holman tarina on kodin etsintää, sekä paikkana, ihmisenä että ihmissuhteissa. Holman tarina on välillä haikea ja jopa melankolinen, välillä saa myös nauraa. Onko tässä kirjassa se oikea Antti, vai onko se se Antti, jonka Antti haluaa muiden näkevän. Tosin autofiktion kuje onkin siinä, ettei voi tietää, mikä on totta ja mikä väritettyä totuutta.

Holman kirjaa kannattaa alkaa lukea ennakkoluulottomasti. Kaikki elämäst(ni) ei ole mikään hupinäytelmä ja Holmasta tulee uusia puolia esille. Eniten kirjasta saa irti tietenkin Antin itsensä lukemana. Parasta kirjassa ovat kuvaukset Helsingistä ja rakastunut ranskanperuna.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...