Markku Ojanen: Kaikki on hyvin juuri nyt : 100 paradoksia onnesta

Kaikki on hyvin juuri nyt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuinka monesti olet ajatellut: jos vain… – niin olisin onnellinen? Ehkä se jokin on lottovoitto, parisuhde, lapsi tai vaikka oma mökki. Kenelläkään ei ole kaikkea – se ei kuitenkaan tarkoita, ettei voisi olla onnellinen. Onnellisuus on elämäntapa, ei päämäärä. Täydellisen elämän tavoittelu on juuri se mikä tekee onnettomaksi.

Rehellisesti sanoen, inhoan elämäntaito-oppaita. Nurkan takana odottaa se mitä juuri eniten kaipaat, usko itseesi, tee oikeat ratkaisut oikeaan aikaan, kaikella elämän päähän potkimisella on merkityksensä ja niin edelleen… Jokainen päivä ei tule olemaan onnellinen, kaikkia ongelmia ei voi selvittää, rakkaus ei välttämättä kestä vaikka kuinka yrittää. Jokaisella on oma onnellisuuden mittarinsa, tärkeää on olla itselleen rehellinen, käyttää järkeä ja katsoa mitä päivä tuo tullessaan.

Kaikki on hyvin juuri nyt ei ole opas onnellisuuteen, vaan Markku Ojanen on kerännyt paradokseja onnesta. Paradokseissa pohditaan onnen kaavoja ja tulkitaan onnellisuuden tilastoja. Kirja ei jaa vastauksia, mutta saa toivottavasti miettimään omaa onnellisuuttaan ja sitä, että ehkä kaikki tosiaan on ihan hyvin juuri nyt.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...