Markku Ojanen: Kaikki on hyvin juuri nyt : 100 paradoksia onnesta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kuinka monesti olet ajatellut: jos vain… – niin olisin onnellinen? Ehkä se jokin on lottovoitto, parisuhde, lapsi tai vaikka oma mökki. Kenelläkään ei ole kaikkea – se ei kuitenkaan tarkoita, ettei voisi olla onnellinen. Onnellisuus on elämäntapa, ei päämäärä. Täydellisen elämän tavoittelu on juuri se mikä tekee onnettomaksi.

Rehellisesti sanoen, inhoan elämäntaito-oppaita. Nurkan takana odottaa se mitä juuri eniten kaipaat, usko itseesi, tee oikeat ratkaisut oikeaan aikaan, kaikella elämän päähän potkimisella on merkityksensä ja niin edelleen… Jokainen päivä ei tule olemaan onnellinen, kaikkia ongelmia ei voi selvittää, rakkaus ei välttämättä kestä vaikka kuinka yrittää. Jokaisella on oma onnellisuuden mittarinsa, tärkeää on olla itselleen rehellinen, käyttää järkeä ja katsoa mitä päivä tuo tullessaan.

Kaikki on hyvin juuri nyt ei ole opas onnellisuuten vaan Markku Ojanen on kerännyt paradokseja onnesta. Paradokseissa pohditaan onnen kaavoja ja tulkitaan onnellisuuden tilastoja. Kirja ei jaa vastauksia, mutta saa toivottavasti miettimään omaa onnellisuuttaan ja sitä, että ehkä kaikki tosiaan on ihan hyvin juuri nyt.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...