Niko Kettunen ja Timo Paukku: Kännykkä : lyhyt historia

Osta kirja itsellesi

Kirja esittelee matkapuhelinten historiaa 40 vuoden ajalta Suomessa ja muualla maailmassa. Suomessa kehitystyö alkoi 1970-luvun autoradiopuhelimista ja sen jälkeen kehitys on ollut nopeaa. Nykyisissä kännyköissä on sellaisia ominaisuuksia, joista ei osattu edes haaveilla aikanaan. Nokia ja muut suomalaiset ovat olleet maailmanlaajuisestikin vahvoissa asemissa alalla. Vanhoja suuria yrityksiä tipahti pois alalta jo aikoja sitten, mutta Nokia kesti mukana pitkään.

Kyseessä ei siis ole pelkästään Nokian kännyköiden historia, eikä näkökulma ole pelkästään Suomeen keskittynyt, vaikka molemmat kyllä ovatkin isossa roolissa kirjassa. Nokiasta pelkästään on kirjoitettu sen verran paljon muuallakin, että oli ihan hyvä saada lukea muustakin. Sisältö on melko tekniikkapainotteinen, muttei kuitenkaan liikaa eli missään vaiheessa ei tarvinnut pelätä, että jotain jäisi ymmärtämättä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...