Timo Parvela, Pasi Pitkänen ja Bjørn Sortland: Kepler62 : Kirja viisi : Virus

Kepler62: Kirja viisi: Virus

Osta kirja itsellesi

Uusi kotiplaneetta Kepler62e tarjoaa planeettaa asuttaville lapsille yllätyksiä. Kun vuosi kestää vain 122 vuorokautta, vuodenajat vaihtelevat totuttua reippaammassa tahdissa. Talvi yllättää lapset nopeasti.

Ari ja Marie löytävät planeetalta luotaimen, jossa on jotain epäilyttävää. Luotaimesta irtoaa myös mielenkiintoinen viesti, ja tilanne lasten leirissä kärjistyy lopulta sellaiseksi, että salaisuuksien verho raottuu väkisinkin. Totuuksia kerrotaan ja luottamus on koetuksella.

Tarina etenee taas salamavauhtia. Heikommatkin lukijat pysyvät näissä käänteissä mukana, sen verran jännittävästi tarina Pasi Pitkäsen hienon kuvituksen saattelemana etenee. Loppuhuipennus varmistaa, että kukaan kirjan loppuun asti lukeva ei jätä sarjan kuudetta osaa väliin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...