Timo Parvela, Pasi Pitkänen ja Bjørn Sortland: Kepler62 : Kirja viisi : Virus

Kepler62: Kirja viisi: Virus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Uusi kotiplaneetta Kepler62e tarjoaa planeettaa asuttaville lapsille yllätyksiä. Kun vuosi kestää vain 122 vuorokautta, vuodenajat vaihtelevat totuttua reippaammassa tahdissa. Talvi yllättää lapset nopeasti.

Ari ja Marie löytävät planeetalta luotaimen, jossa on jotain epäilyttävää. Luotaimesta irtoaa myös mielenkiintoinen viesti, ja tilanne lasten leirissä kärjistyy lopulta sellaiseksi, että salaisuuksien verho raottuu väkisinkin. Totuuksia kerrotaan ja luottamus on koetuksella.

Tarina etenee taas salamavauhtia. Heikommatkin lukijat pysyvät näissä käänteissä mukana, sen verran jännittävästi tarina Pasi Pitkäsen hienon kuvituksen saattelemana etenee. Loppuhuipennus varmistaa, että kukaan kirjan loppuun asti lukeva ei jätä sarjan kuudetta osaa väliin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 238 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...