Jouni Hynynen: Kesämies

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos ei ole koskaan lukenut mitään Jouni Hynyseltä, niin nyt on korkea aika. Oivan mahdollisuuden antaa “Hynysen kootut”, jokaisen käteen sopiva pokkari Kesämies!

Kesämies on tuhti paketti kaikkea, tarinaa on kerätty sieltä sun täältä. Runoja Mies katoaa -teoksesta, tarinoita Rakkaudella, Hynynen -kirjasta, ja sitten joka välissä aivan kamalia (huikeita) keikkakertomuksia. Niitä on jokainen voinut lukea kirjasta Ukonhauta ja tietysti Kotiteollisuuden kotisivuilta.

Mikä kirjasta tekee Kesämiehen? Kesäinen se ei juuri ole. No, joo kesään sijoittuvia ne keikat ovat, ajankohdaltaan, mutta ei muuten. Pikemmin päällimmäiseksi jää mieleen, että juuri ne keikat syövät miestä. Kesällä kirja on hyvää luettavaa, kun muistaa pitää itsensä kuosissa, eikä uskoa ihan kaikkea, mitä on kirjoitettu. Kesämies on erittäin kiva ja rento lukupaketti kenelle vaan, jolla on rento ote ja kesäinen mieli. Ehkä kuitenkin suosittelisin Kesämiestä ensisijaisesti miehille, kesämiehille!

Niin, ja kannessa on sitten se kesämiesten kesämies! Naiset voivat hankkia opuksen jo ihan vaan sen takia.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 194 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...