Jouni Hynynen: Rakkaudella, Hynynen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jos on joskus lukenut Herra Hynysen iskeviä juttuja lehtien sivuilta tai netistä ja pitänyt niistä, niin nyt voi ottaa revanssia. Rakkaudella, Hynynen käsittää toinen toistaan kutkuttavampia kolumneja. Kolumnit ovat erittäin hersyviä ja niiden lukeminen sujuu varsin vaivattomasti. Näitä voi jopa lukea kaverille ääneen, tai ainakin yrittää, siis jos kykenee ihan pokkana sen tekemään.

Kuljetin kirjaa mukanani ja luin mitä ihmeellisimmissä paikoissa ja tilanteissa. Koska kolumnikokoelmassa ei ole juonta, niin siihen ei tarvitse keskittyä. Kirjaa voikin siis suositella tilanteisiin, joissa kaipaa tiivistä ja nopeaa luettavaa.

Näissä jutuissa otetaan sitten suoraan ja estottomasti kantaa melkeinpä joka asiaan. Kun kirjaa lukee, huomaa hyvinkin olevansa samaa mieltä, melkeinpä joka asiassa. Sellainen varoituksen sana on kerrottava, ettei kirja sovellu huumorintajuttomille tai sellaisille, jotka odottavat korkeakulttuurista tasoa. Tässä kolumnikokoelmassa tasoa löytyy, mutta millainen taso, se jokaisen on itse määriteltävä: hanki kirja käsiisi ja ota selvää!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kinin haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 313 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...