Jouni Hynynen: Paskapuhetta

Paskapuhetta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jouni Hynynen on taas antanut kansalle luettavaksi uuden rautaisen annoksen omia ajatuksiaan.

Kirjan alku tuotti lievän pettymyksen, sillä joukkoon on mahtunut hieman vanhoja juttuja uudelleen sävytettynä. Tästä huolimatta sisältö on taattua hynyslaatua. Teksti käsittelee kattavasti kaikki aihealueet aina perheiden arkielämästä koko kansaa koskettaviin poliittisiin aiheisiin.

Tätä kirjaa voi poikkeuksetta suositella kaikille miehille – perheen nuorimpien kannattaa kuitenkin jättää kirja hautumaan kypsempää ikää varten.

Aleksi Sutela

Aleksi on sovellusarkkitehti, joka tykkää lukea sekalaisesti nuorten ja aikuisten kirjallisuutta. Esimerkiksi scifi-, fantasia-, seikkailu-, elämänkerta- ja urheilukirjallisuudesta löytyy mielenkiintoista luettavaa. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...