Gaile Parkin: Kigalin kakkukauppa muuttaa

Kigalin kakkukauppa muuttaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kakuntekijä Angel huolehtii miehensä kanssa lapsenlapsistaan. He muuttavat Swazimaahan, mutta siellä liiketoiminta ei oikein tunnu lähtevän käyntiin. Kirjassa kuvataan perheen arkielämää.

Tämä oli leppoisaa luettavaa, vaikka käsitellyt aiheet eivät olleetkaan ihan aina mitenkään erityisen positiivisia. Suurimman osan ajasta näkökulma on kymmenvuotiaan Benedict-pojan ja se heijastuu kirjan kerrontatyyliinkin. Vähän tässä on jotakin samaa henkeä kuin Alexander McCall Smithin Mma Ramotswe -kirjoissa.

Kirja on itsenäinen jatko-osa kirjalle Kigalin kakkukauppa. Hämärästi muistelen, että ensimmäinen osa olisi ollut parempi kuin tämä, vaikkei tämäkään kirja siis huono ollut.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...