Gaile Parkin: Kigalin kakkukauppa muuttaa

Osta kirja itsellesi

Kakuntekijä Angel huolehtii miehensä kanssa lapsenlapsistaan. He muuttavat Swazimaahan, mutta siellä liiketoiminta ei oikein tunnu lähtevän käyntiin. Kirjassa kuvataan perheen arkielämää.

Tämä oli leppoisaa luettavaa, vaikka käsitellyt aiheet eivät olleetkaan ihan aina mitenkään erityisen positiivisia. Suurimman osan ajasta näkökulma on kymmenvuotiaan Benedict-pojan ja se heijastuu kirjan kerrontatyyliinkin. Vähän tässä on jotakin samaa henkeä kuin Alexander McCall Smithin Mma Ramotswe -kirjoissa.

Kirja on itsenäinen jatko-osa kirjalle Kigalin kakkukauppa. Hämärästi muistelen, että ensimmäinen osa olisi ollut parempi kuin tämä, vaikkei tämäkään kirja siis huono ollut.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Minulla jäi kirja kesken jo alkumetreillä. Harmi, edellinen oli sen verran hyvä, että olin tämänkin puolesta ehtinyt jo etukäteen liputtaa. Aina ei voi voittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.