George Low (toim.): Korkeajännitys : Tulimyrskyn raivolla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Korkeajännitys : Tulimyrskyn raivolla on juhlakirja, joka juhlistaa Korkeajännityksen 60-vuotista historiaa. Juhlakirja sisältää kaksitoista tarinaa, joista viittä ei ole aiemmin julkaistu suomeksi. Itse olin hieman yllättynyt, että koko Korkeajännitys on yhä olemassa. Jotenkin sijoitin sen mielessäni vahvasti menneisyyteen, jolloin tarinankerronta oli yhtä mustavalkoista kuin lehdet itsessäänkin.

Tarinat vaihtelevat laidasta laitaan. Joukkoon mahtuu niin panssarivaunun jahtaamista ilman asiaan soveltuvia aseita kuin myös lentokonetarina. Kovin vakavasti tarinoita ole tarkoituskaan ottaa, mutta klassisen Korkeajännityksen tasoon suhteutettuna, kokoelman tarinat eivät ole epärealistisemmasta päästä. Viihdyttävyys on enemmän kuin kohdillaan josta kertoo se, että ~780 sivuinen järkäle taittui luetuksi hetkessä.

Korkeajännitys iskee yhä kuin miljoona volttia. Kokoelmaa voi suositella loistavaksi lahjaksi sellaiselle, joka nuoruudessaan on lukenut Korkeajännitystä.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...