Corinne Jausserand: Kotona tehdyt suklaat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kotona tehdyt suklaat -kirjassa on parisenkymmentä reseptiä erilaisille pienille suklaakonvehdeille. Konvehtien näpertely saattaa tuntua vaivalloiselta, mutta kirjan mukana tulee 30 uudelleenkäytettävää silikonimuottia, mikä innostaa kokeilemaan omien suklaamakeisten tekoa.

Heti ensiselauksella tulee poimittua puolenkymmentä varmaa lempiherkkua. Reseptit ovat suht helppoja, mutta joitakin aineksia joutuu metsästämään erikoisliikkeistä. Jokainen saa itse päättää haluaako omista konvehdeista viimeisen päälle täydellisiä vai soveltaako tehdessä. Suklaita on myös mukavasti erilaisia, jotta myös allergikot löytävät herkkunsa.

Suklaahullu miettii tehdäkö suklaat itse vai ostaako ne, mutta näpertelijälle kirja on oivallinen lahja ja perusidean hoksattuaan reseptejä on helppo muokata ja ideoida eteenpäin.

Itse tehdyt suklaat ovatkin ansaittuja herkkuja ja pikkukirjan sivuilta voi melkein haistaa suklaan huumaavan tuoksun.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...