Marko Hautala: Kuiskaava tyttö

Kuiskaava tyttö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Marko Hautala on suomalaisen kauhukirjallisuuden mestareita, jonka pari vuotta sitten ilmestynyt Kuokkamummo viimeistään toi kauhusta innostuneiden lukijoiden tietoisuuteen. Kuiskaava tyttö jatkaa erinomaisen pelottavalla linjalla.

Psykoterapeutti Antonin työkaveri tapetaan yllättävällä ja väkivaltaisella tavalla. Työkaveri on jättänyt Antonille viestin, potilaskansion. Iida Hallasto on nuori nainen, joka kuulee ääniä – aina vasemman korvan vierestä, aina sama ääni. Kuiskauksia. Puhetta.

Kollega vihjailee myös kansiossa muista samankaltaisista tapauksista. Antonia jutut jäävät vaivaamaan siinä määrin, että ei auta kuin ottaa suunnaksi Vaasa, josta kollega muutti Helsinkiin, jättäen taakseen ilmeisesti melko pahasti palaneita siltoja. Mitä ihmettä Vaasassa oikein tapahtuu? Mistä kuiskaukset puhuvat?

Kuiskaava tyttö on ihastuttavan tiivistunnelmainen kauhutarina, joka ei säästele verenvuodatusta ja toimintaa kun niitä tarvitaan, mutta rakentelee enimmäkseen tunnelmaansa hienovaraisemmin keinoin. Lämmin suositus, tässä on pimeneviin syysiltoihin kertakaikkisen herkullista kauhutunnelmointia.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...