Marko Hautala: Kuiskaava tyttö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Marko Hautala on suomalaisen kauhukirjallisuuden mestareita, jonka pari vuotta sitten ilmestynyt Kuokkamummo viimeistään toi kauhusta innostuneiden lukijoiden tietoisuuteen. Kuiskaava tyttö jatkaa erinomaisen pelottavalla linjalla.

Psykoterapeutti Antonin työkaveri tapetaan yllättävällä ja väkivaltaisella tavalla. Työkaveri on jättänyt Antonille viestin, potilaskansion. Iida Hallasto on nuori nainen, joka kuulee ääniä – aina vasemman korvan vierestä, aina sama ääni. Kuiskauksia. Puhetta.

Kollega vihjailee myös kansiossa muista samankaltaisista tapauksista. Antonia jutut jäävät vaivaamaan siinä määrin, että ei auta kuin ottaa suunnaksi Vaasa, josta kollega muutti Helsinkiin, jättäen taakseen ilmeisesti melko pahasti palaneita siltoja. Mitä ihmettä Vaasassa oikein tapahtuu? Mistä kuiskaukset puhuvat?

Kuiskaava tyttö on ihastuttavan tiivistunnelmainen kauhutarina, joka ei säästele verenvuodatusta ja toimintaa kun niitä tarvitaan, mutta rakentelee enimmäkseen tunnelmaansa hienovaraisemmin keinoin. Lämmin suositus, tässä on pimeneviin syysiltoihin kertakaikkisen herkullista kauhutunnelmointia.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Tämä menee lukulistalle! Kuokkamummo oli kansikuvaa myöten herkullinen ja omintakeinen paketti ja jos tämä yltää lähellekään samaa tasoa, on tämäkin pakollista luettavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...