Neil Gaiman: Kuolema : Elämisen kallis hinta

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sandman-sarjakuva nosti Neil Gaimanin suosioon. Sarjakuvissa esiintyi sivuhahmona Nukkumatin sisko Kuolema. Pirteä goottityttönen päätyi lopulta omien sarjakuviensa tähdeksi.

Tähän kovakantiseen kirjaan on koottu kaksi pitkää Kuolema-tarinaa Elämisen kallis hinta ja Elämä on parasta aikaa. Niiden lisäksi pakettiin on koottu kaksi lyhyempää Kuolema-tarinaa, kuvagalleria ja AIDS-tietolehtinen Kuoleman puheenvuoro elämän puolesta.

Kuoleman faneille kirja on herkullinen; aiemmin Kuolemaahan ei ole suomeksi nähty. Talvinen kertomus -tarina tosin on julkaistu Tähtivaeltajassa vuonna 2000, mustavalkoisena ja eri suomennoksella. Tietysti jos hyllystä löytyy jo samat englanniksi, suomennos ei uutta ja kiinnostavaa sisältöä tarjoa. Jos Kuolema sen sijaan on vieras tapaus, tämä taiten tehty kokoelma kannattaa napata talteen.

Pidemmät tarinat ovat piirtäneet Chris Bachalo ja Mark Buckingham. Talvisen kertomuksen taiteesta vastaavat Jeff Jones ja Jon J Muth, Kehrästä Chris Bachalo, Alex Bleyart ja Rob Ro.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Muutaman Sandman albumin olen lukenut ja tämäkin menee suoraan listalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...