Juhani Similä ja Laura Similä: Kuuba : trooppinen cocktail

Osta kirja itsellesi

Kirja on nimensä mukaisesti kunnon cocktail Kuubasta. Se koostuu artikkeleista, jotka käsittelevät maata, sen historiaa, kulttuuria ja elämänmenoa. Myös sikarit ja rommi ovat saaneet omat kappaleensa. Matkaopasmaisempi osuus kertoo eri maakunnista.

Teos on tuhti tietopaketti kenelle tahansa maasta kiinnostuneelle. Sisältöä on niin monenlaista, että jokaiselle löytyy varmasti jotakin riippumatta siitä, kuinka paljon tietää jo ennestään.

Itseäni kiinnostivat eniten kulttuuriaiheista kertovat osuudet, koska olen niistä kiinnostunut muutenkin ja Kuuban kulttuurista en tiennyt ennakkoon yhtään mitään.

Kuubaan matkustavalle tämä kirja ei todennäköisesti riitä pelkästään. Kaikenlaista taustatietoa tästä kyllä saa paljon, mutta vähänlaisesti sellaista tietoa, jota matkailijat yleensä saavat tavallisista matkaoppaista.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...