Heike Reinecke ja Andreas Schlieper: Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kissat ovat ainoa lemmikki, jotka ovat kesyttäneet ihmiset, eikä toisinpäin. Kissasta ei ole mitään hyötyä, mutta se on silti maailman suosituin lemmikki. Kissan ystävä tietää, että kissan seura saattaa joskus olla lohdullisempaa kuin yhdenkään ihmisen.

Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä kertoo kuuluisien ihmisten kissoista ja toki ihmisistä myös. Kirja on sekä todella hyvin kirjoitettu että mielenkiintoinen. Joidenkin ihmisten elämä aukeni uudella tavalla sen heijastuttua rakkaudesta kissoihin. Kissat ovat vaikuttaneet ja muuttaneet kirjassa olevien ihmisten elämää, mikä on jäänyt historiaan heidän teoksissaan. Esimerkiksi Haruki Murakamin kirjat ovat täynnä kissoja, monivarpaiset kissat tunnetaan Hemingway-kissoina ja Freddie Mercury kirjoitti lauluja kissoistaan.

Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä on niin hyvin tehty, että jopa tutuimmista kuuluisuuksista saa lukea jotain uutta ja niin hyvin kirjoitettu, että koko kirja on kiintoisa lukukokemus. Rakkaus kissoihin vain syvenee lukiessa.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...