John Grisham: Lain molemmin puolin

Lain molemmin puolin

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

John Grishamin uusimmassa suomennetussa kirjassa Lain molemmin puolin kuvataan ystävysten ajautumista lain vastakkaisille puolille. 

Keith ja Hugo ovat kaksi pikkupoikaa, jotka kasvavat aikuisiksi Yhdysvaltojen Biloxissa. Biloxi on kahtiajakautunut kaupunki, jossa rikollisuus kukoistaa. Keithin isä on syyttäjä ja Hugon isä kaupungin johtava rikollinen. Keith ja Hugo kulkevat molemmat isiensä jalanjäljissä. 

Lain molemmin puolin -kirjassa yhdistyy useita Grishamille ominaisia aiheita: baseball, idyllinen lapsuus, järjestäytynyt rikollisuus, kieroilevat suuryhtiöt ja kuolemanrangaistuksen käsittely. Teos on kuvaus menneestä elämäntavasta, amerikkalaisesta oikeuskäytännöstä ja poliittisesta pelistä. Grishamin kirjoja on aina miellyttävää lukea, eikä Lain molemmin puolin ole poikkeus. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...