Pertti Jarla: Lapinlahden linnut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jarla on pannut taas parastaan. Seitsemän päivää ja seitsemän yötä siihen meni. Yöt hän kyllä lepäsi, mutta piirsi seitsemästä linnusta sen seitsemän sortin tarinoita. Tulos oli huikea. Nyt selvisi kansalle, kuinka suosittu yhtye toimii.

Kaikki on piirretty esiin. Miten keikat hoidetaan ja miten saadaan kuuluisuutta. Kaikki seitsemän lintua on esitelty niin hyvin, ettei mikään jää epäselväksi, ei edes nenä. Huumorin siivittäminä linnut visertävät eivätkä jätä ketään ilman naurua.

Tämän albumin jälkeen tahtoo lisää ja jos vaikka Lapinlahden lintujen keikalle lukemaan Jarlaa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 296 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...