Guy Gavriel Kay: Lord of Emperors (The Sarantine Mosaic)

Lord of Emperors

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lord of Emperors päättää Sailing to Sarantiumin aloittaman The Sarantine Mosaic -kaksikon – ja tyylikkäästi päättääkin! Kay on todellakin erinomainen kirjoittaja. Tarina sen kuin tiivistyy Kayn tuodessa mukaan uusia henkilöitä. Kuinka käy Crispinin, entäs Sarantiumiin lähetetyn bassanidi-lääkärin?

Kay on taitava kertoja. Kirjan käyttää alkuvaiheissaan parisataa sivua yhden päivän tapahtumien kuvailuun. Kaksi askelta eteen, yksi taakse -menetelmällä Kay kelaa päivän tapahtumia eri henkilöiden näkökulmasta. Tekniikka toimii, lopputuloksena on kirja, joka on vaikea laskea käsistään ennen kuin koko henkilöparven kohtalot ovat selvillä.

The Sarantine Mosaic nousi välittömästi suosikkifantasiakirjojeni joukkoon, ja Kaylta on selvästi luettava muutakin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...