Guy Gavriel Kay: Lord of Emperors (The Sarantine Mosaic)

Lord of Emperors

Osta kirja itsellesi

Lord of Emperors päättää Sailing to Sarantiumin aloittaman The Sarantine Mosaic -kaksikon – ja tyylikkäästi päättääkin! Kay on todellakin erinomainen kirjoittaja. Tarina sen kuin tiivistyy Kayn tuodessa mukaan uusia henkilöitä. Kuinka käy Crispinin, entäs Sarantiumiin lähetetyn bassanidi-lääkärin?

Kay on taitava kertoja. Kirjan käyttää alkuvaiheissaan parisataa sivua yhden päivän tapahtumien kuvailuun. Kaksi askelta eteen, yksi taakse -menetelmällä Kay kelaa päivän tapahtumia eri henkilöiden näkökulmasta. Tekniikka toimii, lopputuloksena on kirja, joka on vaikea laskea käsistään ennen kuin koko henkilöparven kohtalot ovat selvillä.

The Sarantine Mosaic nousi välittömästi suosikkifantasiakirjojeni joukkoon, ja Kaylta on selvästi luettava muutakin.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...