Ingalill Johansson: Luonnonkauniit neuleet

Luonnonkauniit neuleet

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Luonnonkauniit neuleet sisältää yhteensä 30 neulemallia: käsineitä, sukkia, mekkoja, tunikoita ja huiveja. Kirjan ideana on ollut käyttää luomulankaa, tässä tapauksessa Marks & Kattensin Eco Ull ja Eco Baby Ull -lankoja, ja jopa ekologisesti tuotettuja puikkoja, milloin se on mahdollista.

Tulos on esteettisesti silmiähivelevän kaunis; mallit on kuvattu Pohjois-Ruotsissa Jukkasjärven jäähotellissa. Väritkin ovat luomusävyjä eli harmaata, luonnonvalkoista ja beigeä, mutta tulos ei ole kuitenkaan yksitoikkoinen.

Mallit on merkitty tähdillä vaikeusasteen mukaan. Mukana on muutama helppo neule, mutta enimmäkseen työt ovat melko haastavia ja vaativat ohjeiden ja kaavioiden lukutaitoa. Kokoja on mitoitettu runsaasti.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...