Ingalill Johansson: Luonnonkauniit neuleet

Osta kirja itsellesi

Luonnonkauniit neuleet sisältää yhteensä 30 neulemallia: käsineitä, sukkia, mekkoja, tunikoita ja huiveja. Kirjan ideana on ollut käyttää luomulankaa, tässä tapauksessa Marks & Kattensin Eco Ull ja Eco Baby Ull -lankoja, ja jopa ekologisesti tuotettuja puikkoja, milloin se on mahdollista.

Tulos on esteettisesti silmiähivelevän kaunis; mallit on kuvattu Pohjois-Ruotsissa Jukkasjärven jäähotellissa. Väritkin ovat luomusävyjä eli harmaata, luonnonvalkoista ja beigeä, mutta tulos ei ole kuitenkaan yksitoikkoinen.

Mallit on merkitty tähdillä vaikeusasteen mukaan. Mukana on muutama helppo neule, mutta enimmäkseen työt ovat melko haastavia ja vaativat ohjeiden ja kaavioiden lukutaitoa. Kokoja on mitoitettu runsaasti.

Tuija

Olen Tuija ja olen suhtautunut intohimoisesti kirjoihin ja lukemiseen jo yli 50 vuoden ajan. Myös työni on kirjojen parissa puurtamista, sillä toimin tietopalveluneuvojana Tampereen yliopiston kirjastossa. Luen mieluiten kaikkea laatukirjallisuutta dekkareita ja tyttökirjoja unohtamatta. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.