Diego Diaz: Merirosvot : Mahtava tarrakirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Merirosvot-tarrakirja on enemmän pojille suunnattu tarrakirja. Keskiaukeamalla on tarroja joille on paikkansa kirjan sivuilla ja näin saa väriä seikkailuun ja elämää kirjaan. Suuret kuvasivut ovat näyttäviä ja tarrafanit ihastuivat kirjaan. Muitakin hauskoja teemoja on myös tulossa kuten ritarit ja urheilu.

Kirjassa on myös oikeita henkilöitä, joista olisi saanut hauskalla tavalla opittavaa jos niihin olisi panostettu enemmän. Kunnon tarinaa toivottiin, koska sitä olisi ollut kiva lukea tarroittelun jälkeen yhä uudestaan. Tarina olisi antanut kirjalle hieman pidemmän iän. Tarrat ovat kivan isoja, joten pienemmätkin kätöset saavat ne helposti oikeisiin paikkoihin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...