Sari Luhtanen ja Tiina Paju: Maisa ja Kaarina : Pieni kiukkukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Naiset suuttuvat yleensä miehille käsittämättömistä syistä ja naiset suuttuvat miesten ymmärtämättömyydestä yhä enemmän. Pieni kiukkukirja käsittelee humoristisesti niin kiukun aiheita kuin kiukun tyylejä, jokainen nainen tulee löytämään itsensä kirjasta.

Tällaiset pienet kirjat ovat parempia ihmissuhteille kuin parisuhdeoppaat ja näitä on helpompi lukea. Jokainen sana on totta, ja vaikka osa tuntuisi itsestään selvältä, on parisuhde yleensä tällaisista asioista kiinni. Naista ei kannata suututtaa, tämän tietävät niin naiset miehet kuin lapset, mutta joskus riidan välttäminen on mahdotonta, juuri niiden iänikuisten sukkien tai muiden pinojen takia.

Etenkin nyt kotona kevätsiivouksen ja töissä inventaarion aikana kirja on juuri oikeaa lääkettä stressiin. Nainen saa kirjasta suuttumussympatiaa ja lievittää kiukunpuuskasyyllisyyttä. Miehille hyviä vinkkejä naisen mielialoihin, jos ei niitä jo tunne ja vinkkejä jokapäiväisten kiistojen estämiseksi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...