Lene Knudsen: Makeat mukiherkut : valmista mikrossa 2 minuutissa!

Osta kirja itsellesi

Nyt on tehty leipomisesta helppoa! Helppouden lisäksi plussaa näissä on ehdottomasti koko. Eipähän tule liikaa herkuteltua, kun syötävänä on vain yksi mukillinen herkkukakkua.

Mukikakku kannattaa syödä heti! (Siis heti kun se ei enää polta suuta!) Leivonnainen joka on valmistettu mikroaaltouunissa kuivuu nopeasti, eikä sitä ole tarkoitettu säilytettäväksi.

Yhdysvalloista kotoisin olevat mukikakut ovat leivonnaisia, jotka valmistetaan mikrossa normaalissa mukissa.

Kirjan alussa on ohjeet kuinka onnistua. 32 erilaista ohjetta sisältävä kirja neuvoo alusta loppuun mukikakun valmistuksessa. Alkupuolella kirjaa on myös kerrottu muun muassa kuorruteista ja koristeita. Ohjeita löytyy muun muassa kinuskimukikakkuun, tiikerimukikakkuun ja suklaakookosmukikakkuun.

Tämä on mukava tapa leipoa jos makeannälkä yllättää!

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...