Lene Knudsen: Makeat mukiherkut : meheviä suussasulavia leivonnaisia, jotka valmistat 5 minuutissa

Makeat mukiherkut

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Nyt on tehty leipomisesta helppoa! Helppouden lisäksi plussaa näissä on ehdottomasti koko. Eipähän tule liikaa herkuteltua, kun syötävänä on vain yksi mukillinen herkkukakkua.

Mukikakku kannattaa syödä heti! (Siis heti kun se ei enää polta suuta!) Leivonnainen joka on valmistettu mikroaaltouunissa kuivuu nopeasti, eikä sitä ole tarkoitettu säilytettäväksi.

Yhdysvalloista kotoisin olevat mukikakut ovat leivonnaisia, jotka valmistetaan mikrossa normaalissa mukissa.

Kirjan alussa on ohjeet kuinka onnistua. 32 erilaista ohjetta sisältävä kirja neuvoo alusta loppuun mukikakun valmistuksessa. Alkupuolella kirjaa on myös kerrottu muun muassa kuorruteista ja koristeita. Ohjeita löytyy muun muassa kinuskimukikakkuun, tiikerimukikakkuun ja suklaakookosmukikakkuun.

Tämä on mukava tapa leipoa, jos makeannälkä yllättää!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 315 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...