Salla Simukka: Kun enkelit katsovat muualle / Minuuttivalssi

Kun enkelit katsovat muualle

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lumikki-kirjoillaan maailmanmaineeseen noussut Salla Simukka on kirjoittanut paljon muutakin. Kääntökirja Kun enkelit katsovat muualle / Minuuttivalssi nappaa samoihin kansiin Simukan esikoisteoksen ja sen jatko-osan. Lisäksi välistä löytyy lukijoiden kirjeitä teosten päähenkilöille.

Minuuttivalssi

Kirjat kertovat kahden tytön rakkaustarinan. Kun enkelit katsovat muualle -kirjassa kerrotaan, kuinka Kirsikka ja Susanna tutustuvat toisiinsa lukiossa, Minuuttivalssi vie pariskunnan asumaan yhdessä Turussa ja viettämään opiskelijaelämää – ja kohtaamaan parisuhteen karikoita.

Nuorisoromantiikkaahan tämä. Kohderyhmä lienee vankasti siellä suunnilleen yläkoulu-lukioikäisissä. Päähenkilöiden lesbous on oma twistinsä tarinalle, ei ehkä maailman omaperäisin käänne tänä päivänä, mutta eipä homoseksuaalisuus vieläkään niin arkipäiväinen juttu ole, etteikö se oman lisäkierteensä muuten aika perinteiseen rakkaustarinaan toisi.

Simukka osaa kyllä kirjoittaa, tarina on tunteikas ja miellyttävä lukea, päähenkilöiden suhde ja sen mutkat kiinnostivat kyllä.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 306 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...