Edgar Rice Burroughs: Marsin jumalat

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Marsin jumalat jatkaa Mars-sarjaa siitä mihin Marsin sankari jäi. John Carter on löytänyt tien takaisin Marsiin. Hänen yllätyksekseen on kuitenkin joutunut täysin vieraaseen osaan Marsia: paikkaan jota kansoittavat oudot kasvimiehet ja suuret valkoiset apinat.

Carterin löydettyä vanhan ystävänsä Tars Tarkasin hän saa kuulla, että ovat alueella, jota paikalliset pitävät Marsin kuolemanjälkeisenä paikkana. Tämän jälkeen Carterille valkenee ongelman laajuus: miten päästä takaisin elävien puolelle, koska kaikki palaamista yrittävät kuolevat.

John Carter ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on valmis kohtaamaan haasteen toisensa jälkeen. Hän päätyykin taistelemaan tiensä sivulta toiselle mitä erilaisten vastoinkäymisten kanssa. Suurimmat vastustajat ovat kaksi uutta marsilaisryhmittymää, jotka molemmat pitävät itseään jumalan asemassa. Carterin pitääkin hankkia uusia ystäviä ja liittolaisia samassa ongelmissa olevilta ja keksiä keino vastustajiensa voittamiseksi.

Kirja on ensimmäisen osan tapaan enemmänkin miellyttävä lukukokemus kuin tarkkaan mietitty tarina. Yksityiskohtia on vähän suhteessa jatkuvasti etenevään toimintaan. Tällä kertaa tarina hieman kolhaisee uskontojen aivopesua. Tarina on yhtä viihdyttävä kuin aikaisempikin osa ja tutustumisen arvoinen niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin lukijoille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...