Edgar Rice Burroughs: Marsin jumalat

Osta kirja itsellesi

Marsin jumalat jatkaa Mars-sarjaa siitä mihin Marsin sankari jäi. John Carter on löytänyt tien takaisin Marsiin. Hänen yllätyksekseen on kuitenkin joutunut täysin vieraaseen osaan Marsia: paikkaan jota kansoittavat oudot kasvimiehet ja suuret valkoiset apinat.

Carterin löydettyä vanhan ystävänsä Tars Tarkasin hän saa kuulla, että ovat alueella, jota paikalliset pitävät Marsin kuolemanjälkeisenä paikkana. Tämän jälkeen Carterille valkenee ongelman laajuus: miten päästä takaisin elävien puolelle, koska kaikki palaamista yrittävät kuolevat.

John Carter ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on valmis kohtaamaan haasteen toisensa jälkeen. Hän päätyykin taistelemaan tiensä sivulta toiselle mitä erilaisten vastoinkäymisten kanssa. Suurimmat vastustajat ovat kaksi uutta marsilaisryhmittymää, jotka molemmat pitävät itseään jumalan asemassa. Carterin pitääkin hankkia uusia ystäviä ja liittolaisia samassa ongelmissa olevilta ja keksiä keino vastustajiensa voittamiseksi.

Kirja on ensimmäisen osan tapaan enemmänkin miellyttävä lukukokemus kuin tarkkaan mietitty tarina. Yksityiskohtia on vähän suhteessa jatkuvasti etenevään toimintaan. Tällä kertaa tarina hieman kolhaisee uskontojen aivopesua. Tarina on yhtä viihdyttävä kuin aikaisempikin osa ja tutustumisen arvoinen niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin lukijoille.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...