Daniel Mills: Mistä kisu pitää? & Mistä hauva pitää?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä ensikirjakaksikko tutustuttaa kaikista pienimmät lukijat kissoihin ja koiriin – tai oikeastaan ”kisuihin” ja ”hauvoihin”. (Itse en ole tavannut puhua lapsilleni niin sanottua vauvakieltä, joten meillä näitä luetaan kissa- ja koirakirjoina.) Niin tai näin, kirjojen parissa päästään tutustumaan sekä kissojen että koirien tapoihin; mitä ne syövät ja juovat mieluiten, miten ja missä ne leikkivät, miten kissa peseytyy tai koira nukkuu?

Informaation ohella kirjat tarjoavat ärsykkeitä myös tuntoaistille, kun jokaisella aukeamalla pienet lukijat pääsevät tassuttelemaan erilaisia pintoja. Tämä on paljon pienten lasten kirjoissa käytetty ilmeisen toimiva elementti, jo puolivuotias näpräilee näitä kirjoja mielellään.

Siis mikäs näissä. Ihan toimiva parivaljakko, josta kissa- ja koiraihmiset voivat valita pienokaisilleen omansa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 290 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...