Daniel Mills: Mistä kisu pitää? & Mistä hauva pitää?

Osta kirja itsellesi

Tämä ensikirjakaksikko tutustuttaa kaikista pienimmät lukijat kissoihin ja koiriin – tai oikeastaan ”kisuihin” ja ”hauvoihin”. (Itse en ole tavannut puhua lapsilleni niin sanottua vauvakieltä, joten meillä näitä luetaan kissa- ja koirakirjoina.) Niin tai näin, kirjojen parissa päästään tutustumaan sekä kissojen että koirien tapoihin; mitä ne syövät ja juovat mieluiten, miten ja missä ne leikkivät, miten kissa peseytyy tai koira nukkuu?

Informaation ohella kirjat tarjoavat ärsykkeitä myös tuntoaistille, kun jokaisella aukeamalla pienet lukijat pääsevät tassuttelemaan erilaisia pintoja. Tämä on paljon pienten lasten kirjoissa käytetty ilmeisen toimiva elementti, jo puolivuotias näpräilee näitä kirjoja mielellään.

Siis mikäs näissä. Ihan toimiva parivaljakko, josta kissa- ja koiraihmiset voivat valita pienokaisilleen omansa.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...