Mistä Pipsa tykkää?

Osta kirja itsellesi

Pipsa Possu taitaa olla niitä hahmoja, joita käsittelevät kirjat sisältävät aina jonkin erikoisefektin. On ollut hiukan harvinaisempia, kuten puhallettavat kynttilät tai magneetit sekä hiukan tavanomaisempia eli ääniä ja luukkuja. Tällä kertaa kyseessä on sinne tavallisempaan päähän sijoittuva efekti, kosketeltavat pinnat.

Mistä Pipsa tykkää? on kartonkisine sivuineen kovempaakin käsittelyä kestävä ensikirja. Nimensä mukaisesti se esittelee asioita, joista Pipsa tykkää: parhaasta ystävästään, kullankeltaisista saappaistaan, nallestaan. Jokaisella aukeamalla on lisäksi erilaista materiaalia oleva kosketuspinta.

Kuten yleensäkin Pipsa toimii jälleen. Puolivuotias innostui kirjan värikkyydestä, kaksivuotias innostui siitä ylipäätään. Näiden kahden koelukijan perusteella voin suositella.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...