Mistä Pipsa tykkää?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pipsa Possu taitaa olla niitä hahmoja, joita käsittelevät kirjat sisältävät aina jonkin erikoisefektin. On ollut hiukan harvinaisempia, kuten puhallettavat kynttilät tai magneetit sekä hiukan tavanomaisempia eli ääniä ja luukkuja. Tällä kertaa kyseessä on sinne tavallisempaan päähän sijoittuva efekti, kosketeltavat pinnat.

Mistä Pipsa tykkää? on kartonkisine sivuineen kovempaakin käsittelyä kestävä ensikirja. Nimensä mukaisesti se esittelee asioita, joista Pipsa tykkää: parhaasta ystävästään, kullankeltaisista saappaistaan, nallestaan. Jokaisella aukeamalla on lisäksi erilaista materiaalia oleva kosketuspinta.

Kuten yleensäkin Pipsa toimii jälleen. Puolivuotias innostui kirjan värikkyydestä, kaksivuotias innostui siitä ylipäätään. Näiden kahden koelukijan perusteella voin suositella.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...