Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko rannalla

Muumipeikko rannalla

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Muumipeikko rannalla on Riina ja Sami Kaarlan tekemä kylpykirja. Kylpykirja on pieni vedenkestävä kirjanen, jonka mukana tulee Muumipeikko-kylpylelu ja pieniä vaahtomuovilaattoja muumikuvituksella.

Muumipeikko rannalla -kirjassa muumiperhe on rannalla. Siellä he toiminnan kautta esittelevät erilaisia asioita, joita rannalla voi tehdä soutamisesta uimiseen ja kalastamisesta eväiden syöntiin.

Kylpykirjalla on varsin omaperäinen suuri etu; se yhdistää lukemisen aktiviteettiin. Minusta se on hyvä tapa tuoda lukeminen osaksi erilaisia tekemisiä. Kylpykirjan kohdalla lukeminen vielä yhdistyy kylpemiseen, jossa lukemista tavanomaisesti ei ole. Siten se on omiaan värittämään kylpyhetkestä uudenlaisen.

Kirjan tarinalta ei voi liikoja odottaa, mutta siinä ei ole kuitenkaan menty yli siitä missä aita on matalin. Joka sivulle on piirretty ylimääräisiä yksityiskohtia ja muumihahmojen luonne pilkahtaa esiin hyvin esimerkiksi kattilalla soutavasta Pikku Myystä.

Muumipeikko rannalla on jännittävä mahdollisuus tuoda lukeminen osaksi kylpyhetkeäkin.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 297 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...