Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko yllättää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Riina ja Sami Kaarlan Muumipeikko-luukkukirjasarja on saanut kuudennen osansa. Aiemmin auttanut, eksynyt, herännyt, seilannut ja lentänyt sankarimme on tällä kertaa sangen salamyhkäinen. Hän on nimittäin päättänyt yllättää.

Sitä mitä Muumipeikko mielessään hautoo, en tietenkään aio paljastaa etukäteen, mutta tarinan hauska juoni viihdyttää varmasti pieniä lukijoita tehden samalla tutuksi lukuisia Muumilaakson vakioasukkaita.

Kyseessä on lauseen verran per aukeama tekstiä käsittävä suurilla, värikkäillä ja suhteellisen yksinkertaisilla kuvilla kuvitettu teos, jota näin ollen on helppo suositella ensikirjaiän ohittaneille muutaman vuoden ikäisille lapsille. Luukut ja muumit toimivat useimmiten.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...