Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko yllättää

Muumipeikko yllättää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Riina ja Sami Kaarlan Muumipeikko-luukkukirjasarja on saanut kuudennen osansa. Aiemmin auttanut, eksynyt, herännyt, seilannut ja lentänyt sankarimme on tällä kertaa sangen salamyhkäinen. Hän on nimittäin päättänyt yllättää.

Sitä mitä Muumipeikko mielessään hautoo, en tietenkään aio paljastaa etukäteen, mutta tarinan hauska juoni viihdyttää varmasti pieniä lukijoita tehden samalla tutuksi lukuisia Muumilaakson vakioasukkaita.

Kyseessä on lauseen verran per aukeama tekstiä käsittävä suurilla, värikkäillä ja suhteellisen yksinkertaisilla kuvilla kuvitettu teos, jota näin ollen on helppo suositella ensikirjaiän ohittaneille muutaman vuoden ikäisille lapsille. Luukut ja muumit toimivat useimmiten.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...