Riina Kaarla ja Sami Kaarla: Muumipeikko yllättää

Osta kirja itsellesi

Riina ja Sami Kaarlan Muumipeikko-luukkukirjasarja on saanut kuudennen osansa. Aiemmin auttanut, eksynyt, herännyt, seilannut ja lentänyt sankarimme on tällä kertaa sangen salamyhkäinen. Hän on nimittäin päättänyt yllättää.

Sitä mitä Muumipeikko mielessään hautoo, en tietenkään aio paljastaa etukäteen, mutta tarinan hauska juoni viihdyttää varmasti pieniä lukijoita tehden samalla tutuksi lukuisia Muumilaakson vakioasukkaita.

Kyseessä on lauseen verran per aukeama tekstiä käsittävä suurilla, värikkäillä ja suhteellisen yksinkertaisilla kuvilla kuvitettu teos, jota näin ollen on helppo suositella ensikirjaiän ohittaneille muutaman vuoden ikäisille lapsille. Luukut ja muumit toimivat useimmiten.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...