Petra Tandefelt: Nallerouva Hunajapurkin herkkukirja : Nostalgisia leluja ja reseptejä

Nallerouva Hunajapurkin Herkkukirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Suomenlinnassa on ihana lelumuseo, josta Nallerouva Hunajapurkin herkkukirja on saanut innoituksensa. Suurimmaksi osaksi herkkukirjasta löytyy reseptejä, hurmaavia herkkuja jokaiseen vuodenaikaan. Herkkukirjan erikoisuus on kuvissa esiintyvät historialliset lelut, jotka lisäävät nostalgian tunnetta tuttuihin resepteihin.

Kirjassa on nostettu erityisesti esille muutamia klassisia leluja kuten nallet ja kiiltokuvat, jotka ovat olleet varmasti osa jokaisen lapsuutta. Myös herkut ja reseptit ovat nostalgisia ja vaikka reseptit voivat olla tuttuja, löytyy kirjasta pieniä aarteita kuten kissankielet ja mustan kissan tangot. On myös kivan kätevää, että kirjassa on monta suosikkireseptiä samojen kansien välissä.

Herkkukirjan toteutus on kaunis ja se saa nostalgiselle matkalle muistelemaan omia ensimmäisiä lelujaan. Herkkukirja on kaunis ja inspiroiva lahjakirja, jonka voi antaa lahjaksi milloin tahansa. Kirja sopii tyttösille taitaville, niin vanhemmille kuin nuoremmille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...