Petra Tandefelt: Nallerouva Hunajapurkin herkkukirja : Nostalgisia leluja ja reseptejä

Osta kirja itsellesi

Suomenlinnassa on ihana lelumuseo, josta Nallerouva Hunajapurkin herkkukirja on saanut innoituksensa. Suurimmaksi osaksi herkkukirjasta löytyy reseptejä, hurmaavia herkkuja jokaiseen vuodenaikaan. Herkkukirjan erikoisuus on kuvissa esiintyvät historialliset lelut, jotka lisäävät nostalgian tunnetta tuttuihin resepteihin.

Kirjassa on nostettu erityisesti esille muutamia klassisia leluja kuten nallet ja kiiltokuvat, jotka ovat olleet varmasti osa jokaisen lapsuutta. Myös herkut ja reseptit ovat nostalgisia ja vaikka reseptit voivat olla tuttuja, löytyy kirjasta pieniä aarteita kuten kissankielet ja mustan kissan tangot. On myös kivan kätevää, että kirjassa on monta suosikkireseptiä samojen kansien välissä.

Herkkukirjan toteutus on kaunis ja se saa nostalgiselle matkalle muistelemaan omia ensimmäisiä lelujaan. Herkkukirja on kaunis ja inspiroiva lahjakirja, jonka voi antaa lahjaksi milloin tahansa. Kirja sopii tyttösille taitaville, niin vanhemmille kuin nuoremmille.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.