Jaakko Hämeen-Anttila ja Venla Rossi (toim.): Nautinnon nälkä : Kahdeksan kertomusta ruoasta

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Hotelli- ja ravintolamuseo on julkaissut herkullisen kattauksen, jossa on kahdeksaa lajia nautittavaa:

  • Tuija Välipakka kertoo tarinassaan Lentävä kalakukko siitä, miten Marilynin lapsettomuus loppuisi, kun hän vain saisi ihan oikeaa kalakukkoa.
  • Virpi Hämeen-Anttilan Auki vain kesäisin vie lukijansa nostalgiseen 1920-luvun Kappeliin.
  • Miki Liukkonen paneutuu neurootikkoihin kertomalla Kaksi esimerkkiä keittokirjasta neurootikoille.
  • Johanna Sinisalolla on päähenkilönä ihan joku muu kuin ihminen; Ruokapöydän ilot.
  • Hannu Väisänen vie meidät Marseilleen kertomuksessaan Maailman ohuin liemi.
  • Erkka Mykkäsellä on kirje kahvilan pitäjälle: Hyvä rouva Berg.
  • Jukka Pekka Koskinen viihdyttää ihanalla jutulla Alman kuppila.
  • Leena Parkkisella on jälkiruuaksi Pussillinen marenkeja.

Jokainen maistui omalla tavallaan erittäin herkulliselle. Hyvää lukuruokahalua!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *