Peter J. Bentley: Numerot

Osta kirja itsellesi

Matematiikan ja numeroiden historia on kiinnostavampaa kuin voisi uskoa. Monet matematiikan suurmiehet ovat olleet varsin värikkäitä tapauksia ja lukujen maailmassa on paljon hämmästyttäviä ja kiehtovia yksityiskohtia.

Numerot on värikkäästi ja runsaasti kuvitettu erittäin helppotajuinen teos numeroiden ja matematiikan maailmasta. Se esittelee yleiskatsauksen matematiikan maailmaan esitellen paljon kuuluisia matemaatikoita ja näiden keksimiä matemaattisia teorioita ja käsitteitä. Suurin osa asioista käsitellään hyvin hutaisten ja pintapuolisesti, mutta ainakin vaikeustaso pysyy sellaisena, ettei sen pitäisi olla kenellekään asiasta kiinnostuneelle liikaa.

Kirjavinkkien matematiikka-aiheisista kirjoista löytyy hyviä jatkoja, mikäli syvällisempi tutustuminen matematiikkaan kiinnostaa. Listalta löytyy muun muassa kirjoja, jotka käsittelevät pelkästään asiaa, joka tässä kirjassa on sivuttu alle sivun huomautuksella.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...