Peter J. Bentley: Numerot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Matematiikan ja numeroiden historia on kiinnostavampaa kuin voisi uskoa. Monet matematiikan suurmiehet ovat olleet varsin värikkäitä tapauksia ja lukujen maailmassa on paljon hämmästyttäviä ja kiehtovia yksityiskohtia.

Numerot on värikkäästi ja runsaasti kuvitettu erittäin helppotajuinen teos numeroiden ja matematiikan maailmasta. Se esittelee yleiskatsauksen matematiikan maailmaan esitellen paljon kuuluisia matemaatikoita ja näiden keksimiä matemaattisia teorioita ja käsitteitä. Suurin osa asioista käsitellään hyvin hutaisten ja pintapuolisesti, mutta ainakin vaikeustaso pysyy sellaisena, ettei sen pitäisi olla kenellekään asiasta kiinnostuneelle liikaa.

Kirjavinkkien matematiikka-aiheisista kirjoista löytyy hyviä jatkoja, mikäli syvällisempi tutustuminen matematiikkaan kiinnostaa. Listalta löytyy muun muassa kirjoja, jotka käsittelevät pelkästään asiaa, joka tässä kirjassa on sivuttu alle sivun huomautuksella.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...