Hugleikur Dagsson: Onko tämä muka hauskaa?

Onko tämä muka hauskaa?

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Islantilainen Hugleikur Dagsson jatkaa huonon maun tutkailua uudella kokoelmalla piirroksia. Onko tämä muka hauskaa? on ihan hyvä kysymys näitä juttuja lukiessa. Olen aika varma, että kaikilla ei näiden juttujen parissa hauskaa ole, mutta eipä näin huono maku mikään harvinaisuus taida olla, sen verran hyvin edellinen Saako tälle edes nauraa? on kaupaksi käynyt – yli 9 000 myytyä kirjaa todistaa jotain.

Samoilla jutuilla jatketaan. Törky on päivän sana edelleen, ja mielipide edellisestä kirjasta on erittäin hyvä indikaattori siitä, pitääkö tästä uudesta. Dagssonilla riittää vitsejä ja uudessakin kirjassa on aivan riittävällä frekvenssillä yllättävän hauskoja ja yllättävän järkyttäviä juttuja. Dagssonin huumori olisi helppo leimata pelkäksi törkeyksiä tavoittelevaksi alapäähuumoriksi – mitä se pitkälti onkin – mutta aina silloin tällöin Dagsson osuu pirullisen tarkasti. Kyllä tällä kelpaa huumorintajunsa rajoja tökkiä.

Omalta kohdaltani vastaus on siis: kyllä, on se.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...