Saako tälle edes nauraa?

Osta kirja itsellesi

Islannissa on kylmää, pimeää ja ikävää. Sellainen tuottaa synkkää huumoria. Saako tälle edes nauraa? on kokoelma hyvin rujoja tikku-ukkopiirroksia hyvin rujoista aiheista. Hugleikur Dagssonille mikään ei ole pyhää: insesti, väkivalta, vammaiset, lapset ja niin edelleen.

Tämä kirja ei sovi lapsille tai muuten vain herkille ihmisille. Muille se on mainio testi siitä, missä oman huumorintajun rajat menevät. Minusta kirja oli yksinkertaisesti hulvaton. Sinänsä kyseessä ei ole mistään kauhistusmaksimista, siitä kertoo jo kirjan varsin komeat myyntiluvut ja suuri suosio — koska nykyään kuuluu olla niin korrekti, poliittisen korrektiuden rajojen rikkominen on helppo tapa naurattaa ja siihen tämäkin kirja perustuu.

Korrektiuden rajoja voi kuitenkin koetella paremmin ja huonommin, ja Saako tälle edes nauraa? onnistuu repimään lukijasta monet naurut yllättävyydellään.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...