Mauri Kunnas: Pieni seikkailijoiden kirja

Pieni seikkailijoiden kirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mauri Kunnaksen Pieni seikkailijoiden kirja on yksi kevään uusista kuva­kirjoista. Se esittelee joukon seikkailijoita kullankaivajista viikinkeihin ja seikkailuja avaruuden valloittamisesta Porvoon matkaan. Kirjan lopussa on kaksi sivua varattua lapsen oman seikkailun ylös kirjoittamiselle.

Joka sivua koristaa kuvitus ja tuhti annos esittelytekstiä (lastenkirjojen mittapuulla). Esimerkiksi ritareista mainitaan kuningas Arthurin, Jeanne d’Arcin ja Robin Hoodin edesottamuksia. Hyvin nuori lukija saattaa teksti­määrään hieman kyllästyä, mutta hieman vanhemmalle lapselle riittää sisältöä.

Kuvitus on peräisin Mauri Kunnaksen muista teoksista. Katriina Kauppila on tehnyt hyvää työtä luodakseen ehjän kokonaisuuden irtonaisista sivuista. Vaikka yhtenäistä juonta ei ole, tämä ei tunnu haittaavan nuorta lukijaa. Vanhempi lukija saattaisi ennemmin valikoida yhtenäisen tarinan sisältämän kuvakirjan.

Mauri Kunnaksen teokset ovat ikonisia. Hahmot ovat kamalan tunnistettavia ja niitä on kiva katsella. Pieni seikkailijoiden kirja on kiva lisä Kunnaksen tuotantoon.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...