Claire Castillon: Pieni sydän jaksaa rakastaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tähän kirjaan tartuin ihan vaan kauniin kannen ja nimen vuoksi. Se oli kyllä hitusen hämäävää, sillä vasta kotona minulle selvisi, että minulla on käsissäni Äidin pikku pyövelin tekijän uusin tuotanto. En ole sitä lukenut, mutta tämän lukaisin.

Kysehän on novellikokoelmasta ja vaikka nimi on kaunis, niin tarinat eivät ole mitään niita tavanomaisia lovestooreja, vaan ihan kaikkea muuta. Osa aika karmaiseviakin, mutta kieli on niin nautittavaa, että lukukokemuksena tätä kirjaa voi jälleen ilolla suositella.

Kirjan parisuhteet ovat niin herkullisen piinaavia, kamalia ja hirveitä, että nyt minun on pakko kyllä saada käsiini myös se Äidin pikku pyöveli.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 276 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...