Pikku Fingerpori 5 Mökki-extra!

Osta kirja itsellesi

Fingerporista taas pörähti, kun pääsi ilmoille ves… Mökki-extra. Tämän kesälukemiston voi ottaa mökille mukaan ja lukea vaikka siellä huussissa.

Mukana on tietysi Jarla, mutta myös muita alan huippuja eli tarinaa piisaa. Keskiaukeamalla on kuva, jota meinasin ensin ehdottaa huussin seinälle, mutta tutustuessani paremmin teokseen, selvisi sen olevan per.. pefletti, joten oikein kiva.

Lukijaa hemmotellaan siis Jarlan tuotoksilla, mutta Ilman naista -tutut Jussi Pakkanen & Mikko Kuitunen ovat myös mukana. Lisäksi Nanna ja Anssi Rauhala, Petri Hiltunen ja Kari Sihvola ja Tex Hännisen Pupuankka.

Mökki-extran voi toki lukea kaupungissakin, irrottaa pefletin, istua sen päälle ja kuvitella olevansa ties missä. Kyllä lämpenee.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.