Pikku Fingerpori 5 Mökki-extra!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Fingerporista taas pörähti, kun pääsi ilmoille ves… Mökki-extra. Tämän kesälukemiston voi ottaa mökille mukaan ja lukea vaikka siellä huussissa.

Mukana on tietysi Jarla, mutta myös muita alan huippuja eli tarinaa piisaa. Keskiaukeamalla on kuva, jota meinasin ensin ehdottaa huussin seinälle, mutta tutustuessani paremmin teokseen, selvisi sen olevan per.. pefletti, joten oikein kiva.

Lukijaa hemmotellaan siis Jarlan tuotoksilla, mutta Ilman naista -tutut Jussi Pakkanen & Mikko Kuitunen ovat myös mukana. Lisäksi Nanna ja Anssi Rauhala, Petri Hiltunen ja Kari Sihvola ja Tex Hännisen Pupuankka.

Mökki-extran voi toki lukea kaupungissakin, irrottaa pefletin, istua sen päälle ja kuvitella olevansa ties missä. Kyllä lämpenee.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 248 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...