Nina Ruokonen: Pöö pöö pöllö

Pöö pöö pöllö

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pöö pöö pöllö on pienten lasten lorukirja, joka tuo mieleen äitiyspakkauksen mukana jaellut lorukirjat. Kirjassa on lyhyitä, helposti soljuvia loruja ja värikäs, iloinen ja selkeä kuvitus.

Vauvojen käsiin kirja ei sovi, koska sivut ovat paperia eivätkä pahvia, mutta muuten kirjan kuvitus on suurine muotoineen varsin vauvaystävällistä. Tekijän itsensä näkökulmasta kirja on suunnattu 2–7-vuotiaille. Omille lapsilleni (6 ja 8) kirja ei kuitenkaan oikein enää istu.

Pöö pöö pöllö on samalla taidekasvatuksen alan lopputyön taiteellinen osio, ja siten huolella toteutettu. Lopputulos on kaunis kirja, joka olisi vaikkapa mukava lahja perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...