Seija-Riitta Laakso: Postikorttien keräilystä kokoelman rakentamiseen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Postikorttien ystäville, niistä kiinnostuneille ja niitä keräileville on nyt aivan ihana uusi kirja. Kirja on runsaasti kuvitettu ja teksti kulkee siellä kuvien välissä. Erittäin helppolukuinen tai vain katseltava.

Seija-Riitta Laakso on perehtynyt kunnolla aiheeseen, sillä kirjasta löytyy postikorttien historiaa, postikorttien tyypit ja korttien säilytys ja hankintakanavat. Miten laittaa näyttely pystyyn ja korttien luokitus. Kirjassa on kansainvälinen näkökulma, mutta suomalaisetkin korttitaiteiljat ovat huomioitu. Kirjan voi lukea tai selata kronologisesti tai lukea sisällysluettelosta, mikä kohta kiinnostaa.

Kun tämän kirjan ottaa käsiinsä, niin jollei jo keräile kortteja, niin ainakin alkaa tehdä mieli aloittaa uusi harrastus. Vaikka kirja onkin keräilijöille varsinainen käsikirja, niin silti suosittelisin kirjaa ihan kenelle tahansa. Kirja kertoo postikorttien kuvilla ja teksteillä niin hyvää ajan kuvaa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...