Potta-aika

Potta-aika

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Potta-aika on suositun CoComelon-animaation jaksosta tehdyn kuvakirjan. Kuvakirja on tehnyt aikamoisen kulttuurillisen matkan, sillä alkuperäinen animaatio vaikuttaa olevan englanniksi ja kuvakirja on käännetty espanjankielisestä laitoksesta.

Potta-aika on varsin simppeli tarina: JJ ja TomTom ovat leikkimässä lentokoneilla, mutta yhtäkkiä JJ:n isoveljelle tulee kumma olo. Hänen tarvitsee käydä vessassa. JJ puolestaan on vielä niin pieni, ettei voi käydä vessassa kuin isot lapset. Hänen on kuitenkin aika oppia käydä potalla.

Kuten kaikkia muitakin kasvuun liittyviä juttuja, kuvakirjat tarjoavat mahdollisuuden käsitellä lapsen kanssa asiaa silloin, kun tilanne itsessään ei ole päällä. Se ehkä antaa lapselle samaistumisen kohteita ja tekee potalla käymisestä helpompaa.

Potta-ajan paras seikka on sen hyödyllinen aihe. Se voi auttaa esimerkiksi sellaisia lapsia, jotka eivät millään malttaisi pitää esimerkiksi taukoa leikkimisestä vessassa käynnin ajaksi.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...