MK Einiö: Prinsessa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Prinsessa on mainio kasvutarina siitä, miten hän syntyy kalseaan kuningasperheeseen, kokee merkillisen lapsuuden, ryhtyy teinipunkkariksi, sitten hipiksi ja lopulta omaksi kuninkaalliseksi itsekseen. Aina mukana seuraavat kuitenkin esimerkiksi pupuystävät…

Einiön kynänjälki on erikoinen tässä minialbumissa, väittäisin silkaksi epäsarjakuvaksi, undergroundiksi. Hauskaa ja koukuttavaa. Tarinakin on mainio — kuninkaallisen perheen ja prinsessan elämä on välillä kuin missä tahansa keskiluokan perheessä, toisaalta sitten taas ei aina ihan niinkään.

Piirrosjälki on pienimuotoista, mutta tehokasta musta-valkoista ilmaisua. Albumi on taitettu ja painettu vanhaan tapaan, ns. pitkäksi vihoksi, tuo muistoja mieleen. Muoto sopii tarinaan erittäin hyvin, on siis sopivan epäsovinnainen. Ei tekijänsä taatusti ensimmäinen eikä viimeinen sarjakuva =D

Suosittelen tutustumaan uuteen kotimaiseen sarjakuvaan. Tekijän mukaan tämä on tarkoitettu Prinsessoille, Teineille ja Kaikille jotka Ymmärtävät. Lukemisen arvoinen jo erilaisuutensa takia. Kaikille sarjakuvan ystäville jotakin perinteistä poikkeavaa, ainakin välipalaksi!

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 293 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...