MK Einiö: Prinsessa

Osta kirja itsellesi

Prinsessa on mainio kasvutarina siitä, miten hän syntyy kalseaan kuningasperheeseen, kokee merkillisen lapsuuden, ryhtyy teinipunkkariksi, sitten hipiksi ja lopulta omaksi kuninkaalliseksi itsekseen. Aina mukana seuraavat kuitenkin esimerkiksi pupuystävät…

Einiön kynänjälki on erikoinen tässä minialbumissa, väittäisin silkaksi epäsarjakuvaksi, undergroundiksi. Hauskaa ja koukuttavaa. Tarinakin on mainio — kuninkaallisen perheen ja prinsessan elämä on välillä kuin missä tahansa keskiluokan perheessä, toisaalta sitten taas ei aina ihan niinkään.

Piirrosjälki on pienimuotoista, mutta tehokasta musta-valkoista ilmaisua. Albumi on taitettu ja painettu vanhaan tapaan, ns. pitkäksi vihoksi, tuo muistoja mieleen. Muoto sopii tarinaan erittäin hyvin, on siis sopivan epäsovinnainen. Ei tekijänsä taatusti ensimmäinen eikä viimeinen sarjakuva =D

Suosittelen tutustumaan uuteen kotimaiseen sarjakuvaan. Tekijän mukaan tämä on tarkoitettu Prinsessoille, Teineille ja Kaikille jotka Ymmärtävät. Lukemisen arvoinen jo erilaisuutensa takia. Kaikille sarjakuvan ystäville jotakin perinteistä poikkeavaa, ainakin välipalaksi!

Irja

Irja ei vierasta mitään kirjallisuuden genreä, mutta pitää eniten hyvistä elämäkerroista, trillereistä, kauhusta, jännäreistä, yhteiskunnallisesta ja poliittisesta kirjallisuudesta. Lukenut kaiken käsiinsäsaaman 4-vuotiaasta lähtien. Vinkkaa noin 20 % lukemastaan. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.