Matti Laine: Pudotus

Pudotus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Pudotus on Matti Laineen esikoisteos. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää ja kaikenmoisia kiemuroita ja koukeroita niin, että oikein hämmästyttää kuinka kaikki on saatu kirjaan mahtumaan, vaikka sivuja on vain 223.

Kirja tempaisee heti alusta asti mukaan niin juonellisesti kuin helpon luettavuuden takia. Lyhyitä kappaleita ja paljon replikointia ja siinä se.

Tapahtumat sijoittuvat pääasiassa Helsinkiin, mutta muuallakin Suomessa käydään. Rosvoja ja poliiseja vilisee niin, että välillä ei tiedä, kuka on hyvä ja kuka paha.

Kaiken kaikkiaan pidin tästä kirjasta todella paljon ja odottelen lisää!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...