Hannu Hautala ja Timo Helle: Riekko nauroi : Lapin kummallisia eläintarinoita

Riekko nauroi

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Riekko nauroi tarjoaa alaotsikkonsa mukaisesti Lapin kummallisia eläintarinoita. Tarinat on kirjoittanut ympäristöneuvos Timo Helle, joka on tehnyt elämäntyönsä Lapin luonnon ja perinteisten elinkeinojen parissa. Tekstit on kuvitettu suomalaisen luontokuvauksen suuren miehen Hannu Hautalan ottamilla kuvilla.

Kirja esittelee Lapin kasveja, eläimiä ja maisemia, ei mitenkään järjestelmällisesti, vaan poimien mielenkiintoisia juttuja sieltä täältä. Kirjoituksissa yhdistyvät vanhat uskomukset ja perimätieto, alan klassikkoteokset ja nykyinen tutkimustieto. Mielenkiintoisten anekdoottien ystäville Riekko nauroi on antoisa teos.

Kaunis kirja on myös mainio kahvipöytä- tai lahjakirja kenelle Lapin ystävälle tahansa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...