Annika Kaarnalehto: Rinnat : kaikki mitä niistä tulee tietää

Osta kirja itsellesi

Jokaisen naisen pitäisi vähintään kunnioittaa, ellei jopa rakastaa, omia rintojaan. Ovathan ne olleet palvonnan kohde aikojen alusta saakka. Naisen elämänkaaren aikana rinnoilla on hyvin suuri merkitys niin omaan elämään kuin muidenkin, niin hyvässä kuin pahassa.

Rinnat -kirjaan on koottu rinnoista tietoa, jota emme välttämättä tiedä, mutta ainakin jokaisen naisen tulisi tietää. Kirjassa on tietoa niin rintojen historiasta ja niiden merkityksestä, rintaliiveistä ja oikean koon löytämisestä sekä rintasyövästä.

En odottanutkaan, että kirja sisältäisi pornahtavia kuvia, taikka tekstin olevan viihteellistä, mutta kirjassa mennään melkein toiseen ääripäähän. Kirjan teksti on oppikirjamaista ja kuvituksena on täysin samanlaisia mustavalkoisia kuvia erilaisista rinnoista sivu sivun jälkeen.

Kirjan sanoma on kuitenkin tärkeä. Rinnoistaan kuuluu välittää ja pitää huolta.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *