Sinikka Nopola ja Tiina Nopola: Risto Räppääjä ja kauhea makkara

Risto Räppääjä ja kauhea makkara

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Rauha-tädin uudeksi myyntiartikkeliksi päätetään makkarat. Hän lähtee Riston kanssa Budapestiin ostoksille, mutta makkaroiden ostaminen ei olekaan niin helppoa. Osittain syynä ovat kielivaikeudet, mutta toisaalta Rauhan kanssa sattuu ja tapahtuu muutenkin.

Risto Räppääjä -sarjasta pidän eniten juuri näistä alkupään kirjoista. Näissä on ihan eri tavalla huumoria ja koomista toimintaa kuin mitä uudemmissa kirjoissa. Tässä nauratti eniten Rauhan suhtautuminen pippurimakkaraan.

Tykkään myös Aino Havukaisen ja Sami Toivosen tekemästä kuvituksesta. Hahmot ovat kivannäköisiä ja kuvista välittyy hyvin tarinan oleelliset osat.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 250 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...