Sinikka Nopola ja Tiina Nopola: Risto Räppääjä ja sitkeä finni

Risto Räppääjä ja sitkeä finni

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ristolla ja Rauhalla on ongelmia. Riston leuassa on finni. Tuleeko Ristosta nuorukainen? Rauha hätääntyy, sillä Ristohan on vasta lapsi. Risto haluaa peitellä finniä Nelliltä, koska pelkää, ettei Nelli halua enää olla hänen kanssaan, jos hänellä on finni.

Valitettavasti Nelli ymmärtää tilanteen väärin ja luulee, että Risto on taantumassa takaisin vauvaksi. Rauha yrittää puolestaan omaan hätääntyneeseen tapaansa ratkaista tilannetta ja hoitaa Riston finnin pois, mutta finni osoittautuu sitkeäksi.

Lisäharmia tuo Elvi-täti, joka on tulossa kylään ja lähettää kirjeen, jossa muistuttaa Ristoa ja Rauhaa harjoittelemaan hyvin ennen Elvin saapumista – mutta mitä? Rauha ei kuollakseenkaan muista, mitä heidän piti harjoitella. Ja entäs se finni sitten? Jos Elvi näkee Riston leuassa finnin, hän luulee, ettei pojasta pidetä kunnolla huolta. Rauhalla ja Ristolla riittää päänvaivaa.

Risto Räppääjä ja sitkeä finni on takuutoimiva Risto Räppääjä -kirja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 307 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...