Sinikka Nopola ja Tiina Nopola: Risto Räppääjä saa isän

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Risto Räppääjä asuu kahdestaan tätinsä Rauhan kanssa. Elvi-täti on sitä mieltä, että Risto tarvitsee miehen mallia. Rauha alkaa sitten etsiä lehti-ilmoituksilla isäkokelaita, joiden täytyy olla urheilullisia. Tätien tietämättä naapurin Lindbergin setä naamioituu isähahmoksi, vaikkei oikeasti välitä urheilusta ollenkaan. Tästä sitten aiheutuu väärinkäsityksiä ja sähläystä.

Kirja on laadullisesti samaa tasoa kuin muutkin sarjan kirjat: tarina on toimiva ja kieli sujuvaa. Nopolat tosiaan osaavat kirjoittaa. Jos ei ole aikaisemmin lukenut yhtään sarjan kirjaa, ei välttämättä kannata aloittaa juuri tästä osasta. Aikaisemmista aloitettaessa pääsee ehkä vähän paremmin selville henkilöistä ja muista perusasioista. Sarja on siitä hyvä, että se sopii sekä tytöille että pojille, vaikka ensisijaisesti nämä onkin taidettu suunnata pojille.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 176 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...