Sinikka Nopola ja Tiina Nopola: Risto Räppääjä ja kaksoisolento

Osta kirja itsellesi

Risto Räppääjällä on kaksoisolento. Tilanne vaikuttaa huolestuttavalta, sillä Risto joutuu kuuntelemaan valitusta niin Nelliltä, Rauhalta kuin herra Lindbergiltä kaksoisolentonsa tekemisistä. On siis syytä selvittää, mistä on kyse. Kun asiaa vähän tutkitaan, Nellikin joutuu pahoittelemaan – kaupunkiin on tosiaan ilmestynyt ihan Riston näköinen poika.

Pian paljastuu, että Rauha-täti tietää asiasta jotain, mutta tämä ei halua kertoa, mistä on kyse ja salailee ja pimittää. Nellin ja Riston on pistettävä kaikki nokkeluutensa ja rohkeutensa peliin selvittäessään kaksoisolennon tapausta. Ratkaisu on lopulta yllättävä ja täynnä vanhaa painolastia.

Ennen kuin kirja on ohi, Rauha-täti joutuu kohtaamaan menneisyydestään asioita, jotka olisi mieluummin unohtanut, ja saa oppia, ettei ihmisiä kannata tuomita hätiköiden.

Risto Räppääjä ja kaksoisolento on parempi kuin edeltäjänsä Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli: juoni on kiinnostavampi, kirja on hauskempi ja Christel Rönnsin kuvitukseenkin on jo tottunut paremmin. Mukava huomata, että Nopolat eivät ole vielä täysin urautuneet ja lopussa Risto Räppääjien kanssa, tämä oli oikein virkeä teos.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...