Sinikka Nopola ja Tiina Nopola: Risto Räppääjä ja kaksoisolento

Risto Räppääjä ja kaksoisolento

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Risto Räppääjällä on kaksoisolento. Tilanne vaikuttaa huolestuttavalta, sillä Risto joutuu kuuntelemaan valitusta niin Nelliltä, Rauhalta kuin herra Lindbergiltä kaksoisolentonsa tekemisistä. On siis syytä selvittää, mistä on kyse. Kun asiaa vähän tutkitaan, Nellikin joutuu pahoittelemaan – kaupunkiin on tosiaan ilmestynyt ihan Riston näköinen poika.

Pian paljastuu, että Rauha-täti tietää asiasta jotain, mutta tämä ei halua kertoa, mistä on kyse ja salailee ja pimittää. Nellin ja Riston on pistettävä kaikki nokkeluutensa ja rohkeutensa peliin selvittäessään kaksoisolennon tapausta. Ratkaisu on lopulta yllättävä ja täynnä vanhaa painolastia.

Ennen kuin kirja on ohi, Rauha-täti joutuu kohtaamaan menneisyydestään asioita, jotka olisi mieluummin unohtanut, ja saa oppia, ettei ihmisiä kannata tuomita hätiköiden.

Risto Räppääjä ja kaksoisolento on parempi kuin edeltäjänsä Risto Räppääjä ja nukkavieru Nelli: juoni on kiinnostavampi, kirja on hauskempi ja Christel Rönnsin kuvitukseenkin on jo tottunut paremmin. Mukava huomata, että Nopolat eivät ole vielä täysin urautuneet ja lopussa Risto Räppääjien kanssa, tämä oli oikein virkeä teos.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...