Outi Pakkanen: Seuralainen

Osta kirja itsellesi

Outi Pakkasen Seuralainen on hyvä seuralainen. Jälleen oli käsissäni kirja, joka oli helppo lukea ja Pakkanen ottaa vaan niin tiukkaan otteeseen, ettei se hellitä ennen kuin viimeisellä sivulla.

Tässä uusimmassa Pakkasen dekkarissa päästään seuralaispalvelu Daylight’n kuvioihin. Emäntänä toimii Rebecca Koivisto, joka värvää palvelukseensa nuoria miehiä. Eräs näsitä nuorista miehistä on Sampo Nygren, raamikas kaveri, joka työskentelee kuntosalilla PT:nä, personal trainerina. Saadakseen lisäansioita hän suostuu tekemään keikkaa seuralaisena.

Kuvioissa pyörii lisäksi Peppi Marjamaa, joka on toimittaja ja Sampon entinen tyttöystävä. Sampon paras kaveri Henri Manner ja sampon äiti Tarja Nygren. Poliiseina häärää Tanja Ström aisaparinaan Jokinen. Lisäksi muutamia muita, varsin mielenkiintoisia tyyppejä.

Lähes alusta asti lukija arvaa, kuka kuolee ja odottaa sitä hetkeä, että joko nyt, ei ihan vielä, mutta sitten. Kuka on murhaaja ja miksi? Lähes kaikki voisivat olla syyllisiä, mutta kuka se loppujen lopuksi on selviää vasta ihan loppumetreillä.

Kirjassa on jälleen ihanaa Helsinki-kuvausta ja koska luin kirjan lokakuussa, pääsin hyvään fiilikseen,  koska tapahtumat ajoittuvat lokakuuhun.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.