Hellevi Salminen: Siipiä vaille enkeli

Siipiä vaille enkeli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Siipiä vaille enkeli on nuortenkirja, joka on jatkoa Niin mieletön ikävä -kirjalle.

Parikymppinen Katja on jättänyt opiskelut taakseen ja lähtenyt Lintulan luostariin nunnakokelaaksi. Menneisyys ja elämä luostarin ulkopuolella mietityttävät, vaikka hän ei toisaalta kaipaa sieltä poiskaan. Hän saa myös huomata, että kaikki nunnat eivät ole pyhimyksiä ja todeta, ettei itsekään ole täydellinen.

Kaunokirjallisuuden puolelta on suhteellisen hankalaa löytää luostareista kertovia kirjoja ja nuortenkirjoista niitä löytyy vielä harvemmin. Valitsin kirjan luettavakseni aiheensa puolesta, koska luostarielämä kiinnostaa minua ja lopputulos oli, että tämä oli muutenkin hyvä valinta.

Kirja oli koskettava ja antoi ajattelemisen aihetta. Siinä kuvattiin hyvin elämää luostarissa ja nuoren ihmisen uskonnollisuutta kuitenkaan olematta liian saarnaava tai liian uskonnollinen.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...