Luigi Pirandello: Sitruunoita Sisiliasta ja muita novelleja

Osta kirja itsellesi

Italialainen novellikokoelma oli aivan ihana. Kuulin vain, että tämä opus voisi olla hyvä ja otin syötin, eikä tarvinut katua. Kaikki 19 tarinaa olivat niin elämänmakuisia ja edelleen niin ajanmukaisia. Osasta tarinoita on tehty näytelmiä ja jopa elokuvia. Siinä vinkki hyvästä novellista, jos se poikii elokuvan!

Kirjassa sokerina pohjalla oli kääntäjän (Leena Rantanen) pienimuotoinen elämänkerta Luigi Pirandellosta (1867–1936). Erittäin hyvin kerrottu kirjailijan elämänvaiheita ja viittauksia novelleihin. Novellit avautuivat ikään kuin uudestaan, kun niihin sai taustatietoja.

Kaikille Italian ystäville ja novellifaneille. Tämän kirjan novellit ja niistä aiheutuva fiilis jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...