Luigi Pirandello: Sitruunoita Sisiliasta ja muita novelleja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Italialainen novellikokoelma oli aivan ihana. Kuulin vain, että tämä opus voisi olla hyvä ja otin syötin, eikä tarvinut katua. Kaikki 19 tarinaa olivat niin elämänmakuisia ja edelleen niin ajanmukaisia. Osasta tarinoita on tehty näytelmiä ja jopa elokuvia. Siinä vinkki hyvästä novellista, jos se poikii elokuvan!

Kirjassa sokerina pohjalla oli kääntäjän (Leena Rantanen) pienimuotoinen elämäkerta Luigi Pirandellosta (1867–1936). Erittäin hyvin kerrottu kirjailijan elämänvaiheita ja viittauksia novelleihin. Novellit avautuivat ikään kuin uudestaan, kun niihin sai taustatietoja.

Kaikille Italian ystäville ja novellifaneille. Tämän kirjan novellit ja niistä aiheutuva fiilis jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...