Soiva satukirja : Tuhkimo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Klassikkosatu Tuhkimo on saanut palkitun lastenkirjailija ja kuvittaja Sanna Manderin käsissä uuden muodon; nyt loihditaan taikasauvalla ilmoille taianomaisen ihastuttavia säveliä.

Tuhkimon tarina ryysyistä rikkauksiin lienee tuttu lähes kaikille, eikä itse tarinassa tälläkään kertaa piile sen kummempia kommervenkkejä. Teoksen pääasiallinen juttu – ainakin aikuisen näkökulmasta – onkin ehdottomasti Manderin persoonallinen, kukkiva kuvitus, jota katselee mielellään. Lapset sen sijaan innostuvat eniten varmasti kirjan erikoisuudesta, sen mukana kulkevasta taikasauvasta, jota napauttelemalla saa ilmoille erilaisia lyhyitä sävelmiä.

Taikasauvan myötä teos tarjoilee lastenkirjojen alati uudistuvalle efektirintamalle jotakin ihan uutta. Samalla se kuitenkin sisältää melko mukavasti tekstiäkin, joten äänten ohella tämä on ihan kunnollinen satukirjakin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...