Soiva satukirja : Tuhkimo

Osta kirja itsellesi

Klassikkosatu Tuhkimo on saanut palkitun lastenkirjailija ja kuvittaja Sanna Manderin käsissä uuden muodon; nyt loihditaan taikasauvalla ilmoille taianomaisen ihastuttavia säveliä.

Tuhkimon tarina ryysyistä rikkauksiin lienee tuttu lähes kaikille, eikä itse tarinassa tälläkään kertaa piile sen kummempia kommervenkkejä. Teoksen pääasiallinen juttu – ainakin aikuisen näkökulmasta – onkin ehdottomasti Manderin persoonallinen, kukkiva kuvitus, jota katselee mielellään. Lapset sen sijaan innostuvat eniten varmasti kirjan erikoisuudesta, sen mukana kulkevasta taikasauvasta, jota napauttelemalla saa ilmoille erilaisia lyhyitä sävelmiä.

Taikasauvan myötä teos tarjoilee lastenkirjojen alati uudistuvalle efektirintamalle jotakin ihan uutta. Samalla se kuitenkin sisältää melko mukavasti tekstiäkin, joten äänten ohella tämä on ihan kunnollinen satukirjakin.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...